Friday, December 11, 2009

11 Disember 09..

Bangun pagi tekak makin rasa mual, pening kepala.Hmmm...

Semalam teringin sangat makan lamb chop. SRD belanja lamb chop di restoran Serambi Rasa. Not so bad, tapi lamb nya besar sangat..tak terhabis aku makan...huhu

SRD belikan ini untuk aku. Susu Anmum Materna untuk ibu2 mengandung. 



Thanks abah...
Dan pagi ini aku dah minumnya satu mug.



Pekat rasanya. Nasiblah aku memang penggemar susu. Kalau siapa yang tak biasa minum susu mesti tak boleh minum punya..hehe




Ini pula rupa ubat yang aku dapat semalam dari klinik An-Nur. 2 jenis yang besar2 tu tak tertelan aku..huwaa.

2 comments:

  1. salam kak yus..
    tq sudi invite saya ke blog baru.psl susu tu,sblm ni mmg minum susu anmum,tp anak kali ni doktor nasihatkan minum susu low fat sbb anmum tak sesuai utk diabetes

    ReplyDelete
  2. oo yer ker? Akak belum buat 1st antenatal check-up. Next month kot baru pergi. hopefully kali ni normal gak mcm yg lain. Tapi dari first baby sampai yg ke tiga, biasa mmg tekanan darah rendah. tu yg takut jer...hopefully everything is fine.

    ReplyDelete